dilluns, 25 de gener del 2010

PROJECTE CANÇONER INFANTIL DE COCENTAINA: comencem amb les entrevistes als informants

En entrades anteriors ja vaig parlar del projecte que duem a terme enguany al voltant del Cançoner de Cocentaina recollit els anys 1923/24 per Just Sansalvador a la comarca del Comtat.El projecte, en cadascún dels seus subprojectes va avant, (enregistraments, versions, estudi, xarrades, ...).
Avui volia comentar que els xicons i xicones de Batxillerat ja han començat el treball de camp, a la recerca d'informants per poder entrevistar-los. I no qualsevol hi val, per ser entrevistat: tenen unes consignes sobre l'elecció dels informants, el diari de camp del treball que han de dur sempre actualitzat, com i on entrevistar-los, com fer per obtindre la informació que busquem, quina és la informació que necessitem...
Ja estem aplicant també algunes tècniques del treball de camp a les entrevistes ja realitzades: transcripcions de les entrevistes, convertir cadasacuna de les cançons arreplegades en un arxiu d'audio, amb la seua fitxa informativa, transcripció de les melodies,  reestudi d'algunes d'aquestes cançons... La nostra idea és fer una gran base de dades amb tota la informació recollida accessible per a tothom.

per saber més:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada