divendres, 8 d’octubre del 2010

s'ajorna l'actuació amb OBRINT PAS

El proper dia 9 d'octubre es durà a terme una gran festa a la ciutat de València per commemorar el 25 anys de les Trobades d'Escoles en Valencià. Al llarg de tot el matí es realitzaran tallers i actuacions infantils per als més menuts. En principi, el lloc on s'anava a dur a terme la Trobada era al passeig marítim de la Malvarrosa, però per la previsió de pluja, s'ha hagut de traslladar tot a la fira de mostres. 
Bé, tot no. El concert de cloenda de la festa que anava a realitzar-se a les 21:30h allí mateix amb Obrint Pas no va a poder-se realitzar, ja que el recinte de la fira de mostres no ofereix condicions.
En aquesta actuació, Obrint Pas havia demanat la col·laboració de les veus dels cors del projecte COM SONA L'ESO. Concretament hi participàvem uns 200 xicons i xicones de l'IES Berenguer Dalmau de Catarroja, l'IES l'Om de Picassent, l'IES Manuel Sanchís Guarner  de Silla, l'IES Bernat Guinovart d'Algemesí , l'IES  Castalla de Castalla, l'IES Xebic d'Ondara i l'IES Pare Arques de Cocentaina que anàven a pujar a l'escenari  per cantar unes quantes cançons amb ells.
Concretament, de l'IES Pare Arques de Cocentaina n'anàvem unes 60 personetes a cantar. Al llarg de dues setmanes estàvem quedant als patis per treballar les cançons, i tots i totes estàvem molt il·lusionats amb el concert. Bé, de moment ens hem quedat en un pam de nas, però, ens han dit que ja s'està buscant una data per poder-se realitzar, segurament cap a la primavera.
En fi, almenys, si podeu, no falteu pel matí a la festa de les Trobades.
Més informació:
comsonaleso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada