dissabte, 19 de setembre del 2009

tancament de la Trobada d'escoles valencianes de l'Alcoià i el Comtat 2009 a Cocentaina

BENVINGUDA AL NOU CURS
El divendres 25 de setembre a les 7 de la vesprada al centre Social Real Blanc de Cocentaina.
BENVINGUDES I BENVINGUTS AL NOU CURS
nou cursÉs una iniciativa adreçada a tots els ensenyants, i als pares i les mares de les associacions de pares i mares que pretén ser il.lusionadora, que desitja enfortir i reforçar les relacions entre aquells que fem un ensenyament de qualitat arrelat al medi i en llengua pròpia.
Aquesta idea sorgeix de la Comissió organitzadora de la XXII Trobada d'Escoles Valencianes celebrada a Cocentaina, com una activitat nova per trobar-nos totes i tots els qui som capaços d'aglutinar, treballant en equip, tantes xiquetes i xiquets, ensenyants i pares i mares per l'estima al valencià i per ensenyar al carrer el que fema a les aules durant el curs.
Per això us esperem el dia 25 de setembre a les 19 h. al Centre Social Real Blanc de Cocentaina, per:
1. Saludar-vos.
2. Presentar-vos un projecte nou i engrescaodr de la Federació Escola Valenciana: Acosta't al territori, per a que l'alumnat conega el país i el món viatjant en valencià: www.acostatalterritori.org
3. Escoltar, aprendre i raonar sobre: Plurilingüisme sí, però quin? amb Joan Borja i Sanz, cap del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant i professor de la facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant i membre de la Unitat per l'Educació Multilingüe: www.ua.es/uem
4. Riurem amb la gràcia del contacontes valencià més popular: Llorenç Giménez.
5. Xarrarem pels descosits mentre fem una picadeta i remullem la gola amb refrescos i vins de la terra.
Aquesta és la nostra proposta: carregar les piles en iniciar el curs després d'unes merescudes vacances, arrancar amb ganes la dura i meravellosa tasca de l'educació.
La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Cocentaina, la Coordinadra de l'Alcoià i el Comtat pel valencià i la Comissió de la XXII Trobada desitgem compartir amb vosaltres aquestos actes.
Més informació: 675 655 568 - coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat

1 comentari:

  1. Felicitacions pel blog! Compartir experiències i objectius: fomentar la música i l'educació. Doncs felicitar als que heu fet possible aquesta eina.
    Espere i desitge que siga un bon element de comunicació entre tots.Crec que és una eina comunicativa excel·lent per a tothom!
    No mes volia felicitar-vos pel la feina, un bon treball, es mereix un aplaudiment virtual.

    Enhorabona!
    Toni Barceló

    ResponElimina