dilluns, 14 de desembre del 2009

ESTÀ NEVAAAAAAAAAAAAAANT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquesta és la cançoneta més escoltada avui per l'institut. L'arribada de la neu sempre és un dels esdeveniments que ens desperten l'instint més infantil i ens fan entrar moltes ganes d'eixir a l'aire lliure per a jugar amb ella. I en el moment que el primer alumne veu caure la primera volva de neu, de la seua gola ix un expressiu crit, que normalment interromp l'explicació del professor (les coses importants, primer): ESTÀ NEVAAAAAANT!!!!!!!. A continuació ell i tots els companys i companyes de l'aula s'apeguen als cristalls de les finestres per veure com comença tot a tenyir-se de blanc. El professor, moltes vegades accepta la seua derrota davant el fenòmen natural, i també va a observar amb admiració la nevada.
De nou la neu. Ja ha arribat l'hivern.
Per suposat, tornar a fer classe en condicions és una tasca difícil, ja que molts d'ells es queden embobats mirant caure la neu des de les seues cadires, aliens a les explicacions del professor o professora. Al cap sols tenen el moment en que tocarà el timbre i podran eixir a gaudir del gelat element.
Per a que vegeu que realment veure nevar des de l'IES Pare Arques és un espectacle magnífic, ací vos pose una fotografia de l'última nevada des de la finestra de l'aula de música. Al fons, i abraçada per la boira, no es veu l'Aitana.
A mi també em costa molt el fer classe quan neva, ho reconec, i més d'una vegada he baixat amb els alumnes per fer alguna activitat a sota de la neu, sobretot alguna de les danses que treballem a l'aula. No em negareu que l'escenari és espectacular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada