dijous, 19 de novembre del 2009

JORNADES D'INNOVACIÓ EDUCATIVA "CIUTAT D'ALZIRA"

 L'any passat tinguérem el gran honor d'estar guardonats amb el X premi d'experiències d'innovació educativa Ciutat d'Alzira 2008, en la categoria d'educació secundària amb el projecte: "“Contem romanços: el Romancer i la violència de gènere, l’educació per a la pau i el medi ambient”. En aquestes dates es celebren les jornades d'innovació educativa a Alzira amb un interessant programa on, entre algunes destacades ponències, farem la nostra comunicació sobre el nostre projecte i el seu desenvolupament. Ací vos deixe el programa.

Dimarts 24 novembre
A les 17.30 h. Inauguració de les jornades i repartiment de materials.
A les 18.00 h. Ponència marc “Com donar classe als que no volen”, a càrrec de Juan Vaello. Presenta: Teresa Ripoll, assessora del CEFIRE d’Alzira.
De 19.20 - 20.30 h. Comunicació de l’experiència guardonada amb el X premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2008 Categoria d’Educació Secundària “Contem romanços: el Romancer i la violència de gènere, l’educació per a la pau i el medi ambient”, a càrrec de Josep Francesc Alcover Pons de l’IES Pare Arques de Cocentaina.
Dimecres 25 novembre
A les 17.30 h. Comunicació de les experiències guardonades amb el X premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2008 Categoria d’Educació Especial, EPA i Ensenyaments Especialitzats “La Geografia i Història local i cultural popular d’Alzira com a instrument d’aprenentatge per al grup de neolectors”, a càrrec de Fanny Beniel Albuixech, professora del Centre FPA Enric Valor d’Alzira i Antonio Giménez Morera, professor de la Universitat Politècnica de València.
Categoria d’Infantil i Primària (premi compartit) “Ja sé... que la nostra escola funciona”, realitzada pel claustre de professorat del CEIP Federico Garcia Sanchiz d’Alzira, director Rafael Atienza Blasco.
A l’abast”, realitzada pel centre CRA Trescaire, director Vicent Rocher Leche.
Presenta i modera: Silvia Sifre Garcia, tècnica d’educació del Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira.
Dijous 26 novembre
A les 18:00 h. Ponència final “La lectura de las emociones, de la creatividad i del conocimiento”, a càrrec de Susana Montemayor Ruiz. Presenta: Teresa Ripoll, assessora del CEFIRE d’Alzira.

A continuació
Acte de lliurament dels Premis d’Innovació Educativa “Ciutat d’Alzira 2009”: XI premi d’Experiències d’Innovació Educativa “Ciutat d’Alzira”, IV premi d’Experiències de Foment de la Lectura “Ciutat d’Alzira” i IV premi d’Experiències Educatives per al Foment de la Igualtat entre Dones i Hòmens 2009.
Vi d’honor


per saber més:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada