divendres, 11 de juny de 2010

dolçainers de l'IES Pare Arques a la Trobada d'escoles Valencianes de Beneixama

Enguany els estudiants de 4rt d'ESO de l'IES Pare Arques de Cocentaina han pogut cursar l'assignatura "música valenciana: introducció a la dolçaina", dins dels tallers monogràfics. Al llarg d'una hora a la setmana hem pogut anar introduint-se en este instrument de la forma més pràctica possible, ensenyant-se a tocar-lo.
 Per poder-ho fer, des del departament de música compràrem 14 dolçaines i 14 flabiols, que cedírem als alumnes al llarg del curs per poder estudiar.L'objectiu no és fer dolçainers, que per a  això ja estan les escoles de dolçaina, sinó facilitar l'acostament a aquest instrument de persones que mai havien tingut cap relació amb ell.  
Ha estat una experiència molt interessant i bonica, tant per als i les 13 alumnes que s'apuntarem (almenys així m'ho diuen) com per al mestre.
El treball final de l'assignatura era el realitzar una cercavila a la Trobada d'escoles valencianes de l'Alcoià i el Comtat. Ací tenim unes imatges de com va anar l'actuació. 
Per escoltar com sonaven, haurem d'esperar unpoc més, que poc a poc ho estic montant en un video.

3 comentaris:

 1. jajajaja!s'ha qedat xulo el video...M'agrada,per tornar a repetir l'experiència ^^

  ResponSuprimeix
 2. Hipòlit -dolçainer de Cocentaina-12 de juny de 2010, a les 1:05

  Felicitats i Enhorabona a tots/es pel cercavila que vareu fer a Beneixama el dia de les Trobades, del que vaig tindre el plaer de participar amb tots vosaltres.
  Endavant!! esteu fent un tasca molt bonica i enriquidora per a vosaltres i per al nostre poble.
  Una forta abraçada per al MESTRE i GRAN PERSONA que teniu ajudant-vos i de la que vos recomane es nodriu tot el que pugueu.
  Gràcies Josep.

  ResponSuprimeix
 3. Mireu quin Steven Spielberg (Josep pels amics) tenim a casa, a mi encara en fa mes enveja no haver-hi pogut estar a la trobada. Espere prompte poder escoltar la colla.

  Aprofite per felicitar-vos tots i totes per la gran feina que vareu fer i l'èxit del taller.
  Enhorabona i fins l'altra.

  Toni

  ResponSuprimeix