dilluns, 18 d’octubre del 2010

V TALLER CORAL INFANTIL a L'IES PARE ARQUES



Com cada any, i ja en van 30, en acostar-se Tots Sants Cocentaina es prepara per gaudir d'un gran esdeveniment musical, cultural i social, i no parle de la Fira, que també. Vos parle del Certamen Coral Fira de Tots Sants, que reuneix any rere any els millors cors de l'estat espanyol per oferir una competició musical de molt de nivell.
Aquest any el certamen es durà a terme el dissabte 6 de novembre a les 19:00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.
Però la gent del Cor Discantus, els organitzadors del certamen, van un poc més enllà de la realització del Certamen, i intenten que amb ell hi haja un apropament de la gent cap a la música, especialment cap a la música coral d'una manera activa.  I parle en especial d'una iniciativa que m'agrada molt. Són els tallers corals, i en especial els Tallers Corals Infantils. Al llarg de quatre díes, es duen a terme en tots els col·legis de Cocentaina tallers corals adreçats als més menuts, que els serveixen d'una forma divertida i didàctica per fer pas endavant en la seua iniciació coral.
I enguany també l'hem fet amb els alumnes de l'IES Pare Arques, concretament en els del Taller de Música de 1er i els alumnes de 2on d'ESO. El taller ha estat conduït per Patrícia Pérez, i pense que tant ella com els xiquets i xiquetes s'ho han passat d'allò més bé cantant i ballant.
 Des de l'IES Pare Arques animem a la gent del Cor DISCANTUS a que continuen amb aquesta iniciativa amb la que la música queda un poc més a prop de tots.




per saber més:
Certamen Coral Fira de Tots sants

1 comentari: