dimarts, 8 de novembre de 2011

DIRECTES AL PATI: Andreu Valor

Avui hem començat una nova proposta musical per als esplais de l'IES Pare Arques: es tracta d'una sèrie de concerts en directe al llarg de la mitja hora de l'esplai. La intenció és acostar la música i músics en directe i en xicotet format als alumnes i professors entre mos i mos a l'entrepà.
La idea és que els concerts siguen oferits per artistes i grups convidats, així com pels músics, cantants i grups que hi tenim en el nostre centre, que en tenim i molt bons.


El primer concert del cicle DIRECTES AL PATI ha estat a càrrec d'Andreu Valor, cantautor contestà i Berta Iñíguez, alumna de l'institut que habitualment l'acompanya en les seues actuacions. Cal dir que Andreu havia sigut en la seua època alumne de l'IEs Pare Arques.
Andreu Valor ens ha oferit una xicoteta mostra del seu repertori, temes amb una marcada implicació social que tenen la mirada posada en el present per construir el futur. Personalment, m'agrada molt escoltar els cantautors com ho hem fet avui, amb l'arropament sols de la seua guitarra i mostrant-nos el seu costat més íntim. La seua veu, plena de matissos i caràcter s'ha convertit en la veu de tots els assistents, que l'escoltaven atents i en silenci. Una veu que te una parella de ball senzillament màgica, Berta Iñíguez. La nostra Laia està assolint una gran personalitat als escenaris, i amb el pas del temps la seua seguretat en ella mateix l'està convertint en una magnífica cantant.
També pense que cal destacar l'èxit de públic, així com el seu respecte i bon fer.

Moltíssimes gràcies a Andreu i a Berta per l'esplai que ens han fet passar, i moltes felicitacions de tot l'IES Pare Arques.

http://www.andreuvalor.com/ 

Cap comentari:

Publica un comentari