dimecres, 3 d’octubre del 2012

Xirimitiflàutics i tabalòfons al FESTITRÒ

La colla de dolçaines i tabals de l'IES Pare Arques va participar en Alcoi, a finals del curs passat, en el FESTITRÒ. El FESTITRÒ és una de les activitats prèvies emmarcades dins de les Trobades d'Escoles Valencianes: Uns dies abans de la Trobada, els alumnes de les escoles de l'Alcoià i el Comtat, amb el treball fet des de les aules de música omplin els carrers i places del poble que els acull de música, festa i cançons. La nostra colla també va voler sumar-se al FESTITRÒ per acompanyar als FESTITRONADORS amb el so de les nostres dolçaines i tabals. 

Dir que tenim una mala notícia... les retallades han dut a la reducció de tallers monogràfics a l'institut, i un dels que no s'han ofertat ha estat el de música valenciana, on féiem les classes de dolçaina... però, al començament del curs, nou alumnes vingueren a buscar-me per dir-me que com era que no havien ofertat aquest taller, que elles tenien molt d'interès en introduir-se en la dolçaina. Com que poques vegades son els alumnes els qui van a buscar els mestres perquè volen que els fem classe, hem decidit continuar, pel nostre compte (el dels alumnes i el del profe), amb el taller. 

 I des d'ací convidem a la senyora Català i al senyor Wert, si estan llegint aquesta notícia al bloc, a que ens facen una visita al nostre taller per fer una classe d'introducció a la dolçaina (la classe serà debades, pública i de qualitat), de música o d'alguna altra branca artística...abans que desapareguen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada