dimecres, 25 de setembre del 2013

Comencem el camí cap a "LAIA A L'INSTITUT DE LES MERAVELLES: EL MUSICAL"

Enguany anem a començar amb força, amb un projecte que els alumnes porten demanant ja fa uns quants anys: el fer un musical.
Així, mamprenem l'aventura que ens durà, en uns quants mesos, a l'estrena de LAIA A L'INSTITUT DE LES MERAVELLES: EL MUSICAL, un musical cantat, actuat i ballat en directe pels alumnes i profesors de l'IES Pare Arques. Con s'haureu adonat, anem a dur dalt d'un escenari la pel·lícula musical que creàrem fa 4 anys, amb la banda sonora del 1r disc d'Arthur Caravan.Avui hem fet la reunió amb els alumnes interessats en participar... nervis i emocions en les cares de tots i totes. Hem explicat com serà el procés de selecció de cada cantant, actor i ballarí per a cada personatge.

Els alumnes poden presentar-se de tres formes:

1.- Sols com a ballarí/na
2.- Sols com a actor/cantant
3.- A les dos modalitats.

QUE HAN DE PREPARAR PER A CADA PROVA

1.- Sols com a ballarí/na

Han de preparar dos balls:
  •   Un d'elecció lliure, amb una durada entre 1 i 3 minuts aproximadament
  •   Preparar una coreografia amb la música que es podeu descarregar punxant en el següent enllaç:2.- Sols com a actor/cantant
Heu de preparar dues coses, un text i una cançó.

Han de preparar i interpretar de memòria el personatge de Laia del següent text (punxeu en l'enllaç i se'l descarregueu):


Heu de cantar la següent cançó. Vos pose la cançó, que es diu Susanna,  sense la veu, per a que canteu vosaltres i la cançó amb veu, per a que l'escolteu i vos ajude (punxeu sobre l'enllaç i se la descarregueu):Per si vos ajudar a cantar-la, podeu escoltar la cançó cantada pel grup Arthur Caravan:3.- A les dos modalitats.
Per presentar-se a ballar i cantar cal preparar les dues proves anteriors, la de ball i la d'actor/cantant.

Passeu per l'aula de música per apuntar-se a les proves, i en uns dies vos comunicarem el dia i l'hora de les mateixes.

Com sempre, si teniu problemes en les descàrregues, o qualsevol dubte, podeu passar-se per l'aula de música i ho sol·lucionem. Per ajudar-vos a preparar la cançó i els textos, hem quedat en veure'ns algun pati a l'aula de música... si voleu, ja sabeu.

Passeu-se per l'aula de música i vos informem!!!!


COMPANYIA, ENTRE TOTS I TOTES HO FAREM TOT, 
I A MÉS HO FAREM MOLT BONIC!!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada