dijous, 4 de febrer del 2010

HEM ANAT AL MERCAT ...plovent

Aquest era el dia, i tot estava ben preparat. Les coques, dolces i salades havien estat preparades ahir dimecres pels mateixos alumnes (amb alguna ajuda del pare o la mare, potser...), i vos puc assegurar que tenen moooolt bona pinta, les veus afinades per a cantar, les cançons sabudes, les vidrioles a l'espera de monedes i billets i l'esperit adolescent amb l'impuls i força que necessiten i treuen quan s'han involucrat de totes totes en un projecte. 
Però una convidada no esperada ha fet acte de presència: la pluja. 
Al pati ens hem reunit tots i totes a l'aula de música per decidir que hi féiem: anàvem al mercat o anul·làvem l'activitat. La decisió, unànime. Tots cap al mercat.
Ha estat encertada. Hem cantat sota la pluja i la poca gent que hi havia comprant a les parades ens ho ha agraït sincerament. Amb la vidriola a la ma, hem estat cercant col·laboradors del nostre projecte sota la pluja. L'aigua ha fet que no montàrem la paradeta amb les coques, dolces i salades. Hem decidit vendre-les demà al pati de l'institut als companys. Hem cantat a la plaça del mercat, a dins del mercat municipal, i a l'ajuntament. Al final, un poc mulladets, hem tornat a l'institut contents i satisfets, després d'una feina ben feta. 
I hem fet una bona arreplega de diners... gràcies a totes i tots els qui ens heu ajudat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada