dimarts, 12 d’abril de 2011

col·laboració amb Obrint Pas

El passat 2 d'abril, el cor d'alumnes de l'IES Pare Arques ens n'anàrem a fer una col·laboració molt especial: cantar amb OBRINT PAS. Va ser en un concert de La Gira, organitzat pel Centre Social El Terra, Benimaclet t'estime, Maulets  i Escola Valenciana.
Per als nostres alumnes va ser una vivència que no oblidaran: viure i participar de prop en un concert tan gran, amb els seus ídols musicals (aprofite per agrair la paciència que tingueren tant els de la Gossa Sorda com els mateixos Obrint Pas, que foren assajats pels nostres alumnes per fer-se fotos amb ells).
Em quede, sobretot, el moment de pujar a l'escenari, les cares de nerviosisme, com s'anaven animant i donant confiança entre ells, l'emoció inconscient que el que anàven a fer per a ells i elles era important, i que anàven a fer-ho de categoria... cantar  davant de vuit mil persones que els escoltaven les cançons que han cantat i escoltat tantes i tantes vegades...puffff,  de veritat, veure'ls era molt emocionant...
Com no podia ser d'altra forma, hi cantaren, ja ho crec que ho feren, i molt bé, a més.


Enhorabona a tots i a totes...

1 comentari:

  1. Gracietes a tu, Josep. Per totes aquelles xicotetes coses que fas per nosaltres i ens fan gran dia a dia. Sense un professor tant gran com eres, ninguna d’aquestes experiències seria possible.

    ResponSuprimeix