dilluns, 18 d’abril de 2011

ens han tancat la paradeta al youtube

Companyia, no se si s'haveu adonat que no es poden veure cap dels videos que hem penjat al youtube des de la caixeta de música. El divendres passat, quan hi vaig intentar accedir al meu compte del youtube, no em va deixar i em posava que aquest compte havia estat cancel·lat.
Perquè?
No tinc ni idea. Aquest compte l'usava per penjar videos i detalls dels projectes a l'aula de l'institut, tots els videos que hi he penjat han estat fets per mi. No hi havia res que infringira cap dret d'autor. A més, en aquest cas, deurien haver cancel·lat aquest video, no el compte. Almenys, avisar que hi havia alguna cosa que no estava correcta.
Però no han dit res de res, simplement, han cancel·lat i s'han perdut tots els videos que estaven allí allotjats.
I ara que?
Molt fàcil. Sembla que no hi puc fer res. No hi ha cap lloc on pugues adreçar-te per demanar-los alguna explicació del perquè, o demanar-los si ha estat un error,  xè, el que siga (si algú sap si hi puc fer alguna cosa, que m'ho diga).

Així que disculpeu el no poder veure'ls, intentaré anar penjant poc a poc (pense que hi tardaré prou, hi havia molts videos allotjats) en altra plataforma, i res, mira, avant.

2 comentaris:

  1. Carrega-ho d'â en avant en Vímeo, qu'en JoHoTube a voltes es posen imbècils; de tota manera, deu d'haver algun contacte pâ queixar-se...

    ResponSuprimeix
  2. Sique el tenen, el contacte. Tu els envies unes paraules, i ells es queden més ample que un pallot. I espera't, que venen.
    En fi, com tu dius, ens n'anirem cap al Vimeo.

    Gracietes, Toni.

    ResponSuprimeix